"POMOZITE MI DA NAĐEM TOG DEČAKA": Kakav potez Zvezdinog junaka, gore društvene mreže

Novosti online

03. 11. 2023. u 08:08

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć na svom parketu Bajern sa 74:68 (12:19, 21:26, 20:24, 21:9), u meču šestog kola Evrolige.

ПОМОЗИТЕ МИ ДА НАЂЕМ ТОГ ДЕЧАКА: Какав потез Звездиног јунака, горе друштвене мреже

FOTO: M. Vukadinović

Zvezdu je do pobede predvodio Miloš Teodosić sa 16 poena i 11 asistencija, a pratili su ga Luka Mitrović i Šabaz Nejpir sa po 11 poena, ali junak meča je Jago dos Santos. Brazilac je činio čuda, uneo neviđenu energiju i pogodio odlučujući šut na meču.

Posle meča, Jago je u razgovoru sa novinarima govorio o tom hicu.

"To je šut koji inače treniram. Pogodio sam, verovao i iskoristio taj trenutak", rekao je Brazilac na engleskom jeziku koji mu još ne ide glatko.

On se u toku večeri oglasio na društvenim mrežama i objavio snimak na kojem traži mladog navijača Zvezde, koji sa velikom strašću, radošću i tugom prati Zvezdine utakmice, jer "ima nešto da mu da". Taj gest je oduševio navijače. 

 

 

Jago je definitivno kupio delije i mesto u petorci...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!