NOVE INFORMACIJE O POVREDAMA PANTERA I PONJITKE: Evo do kada će biti van terena duo Partizana

Novosti online

02. 11. 2023. u 16:05

Košarkaši Partizana ostali su bez dva važna igrača u proteklom periodu, kapitena Kevina Pantera i novajlije Mateuša Ponjitke. Panter ima problema sa zadnjom ložom, dok poljski košarkaš ima problema sa ramenom, a sada su se pojavile i nove informacije oko njihovog povratka na teren.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ПОВРЕДАМА ПАНТЕРА И ПОЊИТКЕ: Ево до када ће бити ван терена дуо Партизана

FOTO: Tanjug

Kako prenosi Mozzartsport, Ponjitka već neko vreme radi u teretani kako bi povratio mišićnu masu pre svega u ramenu koje je bilo na striktnom mirovanju prethodnih nedelja. Zbog toga Poljaka nije bilo na duelima protiv Barselone, Olimpijakosa, propustio je meč sa Megom, kao i dva večita derbija.

Neće ga sada biti u Vitoriji i Splitu, ali po povratku ekipe u Beograd u utorak, očekuje se da Ponitka bude na treninzima. Posle toga je sve na treneru Željku Obradoviću da odluči kada će ga uvrstiti u tim za utakmice.

Što se tiče Kevina Pantera, tu je situacija nešto drugačija. Kapiten crno-belih već neko vreme ima muke sa zadnjom ložom, a na večitom derbiju u Evroligi se pojavio i bol u kolenu koji je sada najveći problem. Panter je sav fokus prebacio na terapije. Svakodnevno je u Areni zajedno sa medicinskim timom Partizana kako bi se situacija sanirala i povratak na parket ubrzao. Panter ostaje u Beogradu i narednih dana će otići na novo zakazano snimanje kako bi se procenilo kakvo je stanje povrede i koliko će još da pauzira.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)