JOKIĆ SA POLA GASA RAZNEO ČIKAGO: Srbin držao čas košarke Bulsima

Novosti online

16. 10. 2023. u 08:04

Košarkaši Denvera pobedili su jutros na svom terenu ekipu Čikaga rezultatom 116:102 u predsezonskom meču NBA lige.

ЈОКИЋ СА ПОЛА ГАСА РАЗНЕО ЧИКАГО: Србин држао час кошарке Булсима

Foto: AP

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džulijan Stroter, koji je postigao 23 poena, dok je Džamal Marej dodao 21. Srpski košarkaš Nikola Jokić proveo je na terenu nešto više od 23 minuta, a za to vreme imao je učinak od 15 poena, devet skokova, pet asistencija i po jednu ukradenu loptu i blokadu. U poraženom timu najbolji su bili Patrik Vilijams i Kobi Vajt sa po 20 poena.

Košarkaši Šarlota savladali su na svom terenu Oklahomu 117:115. U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Pi-Džej Vašington sa 31 poenom. Kod gostiju, najbolji su bili Džejlin Vilijams i Tri Men, koji su ubacili po 18 poena. Srpski košarkaš Vasilije Micić bio je starter u ekipi iz Oklahome, a postigao je šest poena i imao osam asistencija, tri skoka i pet izgubljenih lopti za 26 minuta na terenu.

Košarkaši Majami pobedili su na svom terenu ekipu Memfisa 132:124. U redovima Majamija najbolji je bio Tajler Hiro sa 30 poena, dok je Sem Adebajo dodao 26. Srpski košarkaš Nikola Jović nije igrao. U poraženom timu istakao se Dezmond Bejn sa 26 poena.

Golden Stejt je posle produžetka pobedio Sakramento 121:115, dok je Milvoki u gostima bio bolji od Los Anđeles Lejkersa 108:97.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene