ZVEZDA "KRIVA" ZA DOLAZAK NBA ZVEZDE: Kemba Voker otkrio otkud on u Evroligi - jedva čeka dolazak u Beograd!

A. I.

27. 09. 2023. u 20:08

JEDAN od najvećih košarkaških transfera ovog leta je dolazak četvorostrukog NBA ol-star igrača Kembe Vokera u Evroligu, a novi as Monaka otkrio je kako je završio u Evroligi i zašto jedva čeka da zaigra u Beogradu...

ЗВЕЗДА КРИВА ЗА ДОЛАЗАК НБА ЗВЕЗДЕ: Кемба Вокер открио откуд он у Евролиги - једва чека долазак у Београд!

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Većina košarkaša sanja da zaigra u NBA ligi, a sve je više onih koji američku košarku menjaju za evroligašku. Jedan od njih je i Kemba Voker koji se dobro raspitao pre nego što se odlučio na selidbu.

Nekadašnji košarkaš Bostona, Dalasa, Njujorka i Šarlot Hornetsa je savet zatražio od Šabaza Nejpira, ali i bivšeg košarkaša Crvene zvezde Džejmsa Feldina (nastupao za crveno-bele u sezoni 2017/18).

- Dvojica mojih prijatelja koji su nekada igrali u Evroligi, Edgar Sosa i Džejms Feldin, rekli su mi najlepše moguće stvari o takmičenju. Ali, i drugi su uticali na mene da dođem. Svestan sam koliko je liga dobra, ne vrti se sve oko NBA. Evroliga je jedna od najboljih košarkaških liga na svetu, srećan sam što sam ovde. Odlično se provodim i definitivno je drugačije, ovde je stvarno kul, počeo je razgovor za "Jurohups" Voker.

Istakao je i da jedva čeka da zaigra u Beogradu, kao i na gostovanju Panatinaikosu, Olimpijakosu i Makabiju.

- To je nešto što zaista želim da doživim. Čuo sam divne stvari o različitim sredinama, takođe i koliko su pojedina mesta ‘divlja’. To je ono što najviše volim u ovoj igri i to predstavlja jednu od najvećih razlika između evropske košarke i NBA, poručio je Kemba Voker.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu