NEVEROVATNO: Evo šta je trener rivala uradio Željku Obradoviću pred meč Partizan - Anadolu Efes u Atini (FOTO)

Novosti online

23. 09. 2023. u 16:10

KK Partizan i Anadolu Efes su se sastali u polufinalu trnira Pavlos Janakopulos u Atini, a tom prilikom desila se i jedna nesvakidanja scena.

НЕВЕРОВАТНО: Ево шта је тренер ривала урадио Жељку Обрадовићу пред меч Партизан - Анадолу Ефес у Атини (ФОТО)

FOTO: Aba liga

Naime, pred početak ovog košarkaškog duela u OAKA sali, trener turskog kluba Erdem Čan prišao je i poljubio ruku Željku Obradoviću, strategu beogradskih crno-belih.

Screenshot / .action24.gr

To je, verovatno, čudno bilo mnogima koji ne znaju za divan odnos koji Čan i "Žoc" imaju.

Naime, 42-godišnji turski stručnjak je od 2012. do 2021. bio pomoćni trener u Fenerbahčeu, a od 2013. do 2020. bio je asistent upravo Obradoviću.

Kada je video svog učitelja, prvo što je i uradio jeste da mu priše, poljubi ruku, a onda i čelo prisloni na dlan Srbina, ne bi li mu tako još jednom odao počast za sve što ga je naučio.

Čan je, inače, posle "Fenera" bio asistent u Juti, prošle sezone bio glavni trener Turk Telekoma (s kojim je bio najbolji u ligaškom delu sezone, ali poklekao u polufinalu plej-ofa od Karšijaki), da bi ovog juna nasledio Erginama Atamana na mestu šefa stručnog štaba dvostrukog osvajača Evrolige, a aktuelnog prvaka Turske u košarci.

Prenos utakmice Partizan - Anadolu možete uživo da pratite na portalu https://www.action24.gr/live-stream/ do kog vas vodi klik ovde.

Bonus video: DOČEK ZA PAMĆENjE - Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)