"ALEKSA AVRAMOVIĆ IMA PROBLEM..." Željko Obradović zabrinuo "grobare" posle trilera u ABA Superkupu

Novosti online

18. 09. 2023. u 18:02

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je na konferenciji za medije nakon meča sa Megom, da je normalno da ekipa još uvek nije na nivou koji je potreban za zvanične utakmice.

АЛЕКСА АВРАМОВИЋ ИМА ПРОБЛЕМ... Жељко Обрадовић забринуо гробаре после трилера у АБА Суперкупу

FOTO: KK FMP/Ivica Veslinov/ABA liga

Partizan se plasirao u polufinale Superkupa regionalne ABA lige pobedivši u Podgorici mladu ekipu Mege sa 89:78 (25:25, 26:18, 16:24, 22:11).

"Jasno je da naša ekipa još nije na onom nivou koji je potreban za bilo koje zvanično takmičenje, s obzirom na to da je pripremni period bio kratak i da smo odigrali malo utakmica, ali za to smo se odlučili jer je pred nama vrlo naporna sezona. U prva dva meseca ćemo imati po deset utakmica, a u decembru i januaru po 11. Zato sam se odlučio za ovaj plan i program", izjavio je Obradović.


On je dodao da su igrači Mege odigrali odlično.


"Zanimljiva utakmica i taktički i za gledaoce. Čestitke i mojim momcima na pobedi, da u polufinalu budemo što bolji. Hvala svima koji su došli u halu, naročito navijačima Partizana", konstatovao je trener "crno-belih".


Obradović je rekao da je svestan propusta u odbrani svoje ekipe:


"Radimo na tome. Utakmice su najbolji pokazatelj toga. Na jedan način se pripremaš, onda dođu neke druge stvari na koje ne možeš da utičeš – Ponitka je ostao u Beogradu, Aleksa Avramović se tek vratio posle Mundobasketa, ima i problem sa skočnim zglobom", otkrio je na kraju Obradović peh koji muči jednog od junaka košarkaške reprezentacije Srbije na nedavno završnenom Svetskom prvenstvu.
 

ABA Superkup 2023, četvrtfinale - statistika

Partizan - Mega 89:78 (25:25, 26:18, 16:24, 22:11)

Podgorica - Dvorana: "Morača"; Gledalaca: 1.600; Sudije: Koljenšić, Savović, Lepetić

Partizan: Vukčević 4, Ledej 10, Avramović nije igrao, Koprivica 2, Panter 10, Smailagić 7p, 5sk, 2bl, Jaramaz 4, Naneli 13, Trifunović 10, Anđušić 6, Doužer 11, Kaminski 11

Mega: Paunović, Miljenović 2, Jelavić 21p, 5sk, 3as, Kobzistji 2, Milutinović nije igrao, Iljasoglu 11p, 6as, 4sk, Đurišić 14p, 4sk, 3as, Kovačević 9, Plavšić 7, Jović 6, Topić 6p, 9sk, 5as, Malovec 

Bonus video: DOČEK ZA PAMĆENjE - Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)