RASTANAK ZVEZDE I RADULJICE: Za čitavu sezonu nije sakupio dovoljno minuta na terenu za jednu NBA utakmicu

Novosti online

05. 09. 2023. u 20:12

OČEKIVANA objava sa Malog Kalemegdana, Crvena zvezda i nekadašnji reprezentativni centar sporazumno su okončali saradnju.

РАСТАНАК ЗВЕЗДЕ И РАДУЉИЦЕ: За читаву сезону није сакупио довољно минута на терену за једну НБА утакмицу

Foto: ABA liga

Miroslav Raduljica je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor, tvrdio da je fizički u životnoj formi, ali je retko bio u sastavu crveno-belih. Uglavnom je sedeo u civilu iza koša, u društvu povređenih i igrača koji nisu bili u protokolu. U Evroligi je bio u rosteru na samo tri meča i proveo ukupno 13,5 minuta na terenu, u ABA ligi je nastupio na pet utakmica i sakupio 32 minuta na parketu za čitavu sezonu.

- Miroslav je u Crvenu zvezdu stigao kao bivši kapiten reprezentacije Srbije početkom septembra 2022, a svojim ponašanjem na terenu i van njega dostojno je i pošteno ispunjavao svoje obaveze i nosio crveno-beli dres. Sa Zvezdom je osvojio dva trofeja, a svoju izuzetno bogatu karijeru Miroslav nastavlja u Grčkoj. Klub mu ovom prilikom želi mnogo zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere – saopštio je klub sa Malog Kalemegdana u kratkoj objavi razlaza sa Raduljicom nakon jedne sezone. 

Prema nekim nezvaničnim informacijama, iskusni 35-godišnji centar trebalo bi da nastavi karijeru u atinskom Marusiju. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)