SJAJNE VESTI ZA SRBIJU: Avramović i Petrušev spremni za Južni Sudan

Novosti online

30. 08. 2023. u 09:37

ZABRINULI su se svi navijači Srbije kad su se povredili Aleksa Avramović i Filip Petrušev. Ipak, sada iz Manile stiže dobra vest.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: Аврамовић и Петрушев спремни за Јужни Судан

FOTO: FIBA.Basketball

Plejmejker Partizana i centar Filadelfije u opremi su i nalaze se u sastavu za utakmicu 3. kola grupe B Svetskog prvenstva protiv Južnog Sudana.

Podsetimo, Petrušev je povredio desni skočni zglob posle samo pet i po minuta provedenih na parketu protiv Kine, dok je Avramović isti zglob iskrenuo pred kraj susreta sa Portorikom.

Ono što je najvažnije povrede nisu ozbiljnije i oni su spremni da pomognu reprezentaciji kako na ovom meču, tako i u nastavku takmičenja.

Utakmica Srbija - Južni Sudan igra se u 10 časova i taj meč možete da pratite uživo u tekstualnom prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Selektor Srbije Svetislav Pešić izneo očekivanja pred meč sa Južnim Sudanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024