''NE MOŽEMO DA BUDEMO ZADOVOLJNI'' Stefan Jović o utakmici Srbija - Portoriko (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2023. u 16:38

Košarkaška reprezentacija Srbije bila je bolja od Portorika u drugom kolu grupe B rezultatom 94:77, a nakon meča Stefan Jović je dao izjavu za novinare.

НЕ МОЖЕМО ДА БУДЕМО ЗАДОВОЉНИ Стефан Јовић о утакмици Србија - Порторико (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

- Dva različita poluvremena koja smo odigrali, trećom četvrtinom ne možemo biti zadovoljni. Niko ovde nije došao sa "belom zastavom", svi su napaljeni na turniru protiv nas, kao što je Portoriko pokazao. Možda su nas previše respektovali posle one pobede u Beogradu, pogotovo u prvom poluvremenu ovde, gde smo ih i pretrčali, nametnuli svoj stil igre. Treća četvrtina i celo drugo poluvreme - onako. Prvenstveno bez energije što je nedopustivo za nas koji smo mlada ekipa koja traži tu agresivnost posebno kroz odbranu, to je potpuno izostalo u trećoj i četvrtoj četvrtini. To je nešto što ne bi smelo da se dešava

Na pitanje da li su trenizi razlog za oscilacije u igri Stefan je objasnio da reprezentacija nije radila jake treninge od početka prvenstva, već da su treninzi rađeni u druge svrhe.

- Mislim da nije do umora, nisu treninzi zahtevni niti jaki, bar ovo između utakmica što imamo, trening oporavka je nešto što je prvenstveno određeno nekim vežbama za tonus mišića i ostalom. Nema tu nikakvih zahtevnih stvari na treningu. Nemamo ni vremena, sve što smo odradili do sada to je to, samo što nismo smeli sebi ovo da dozvolimo jer svako ko bude skautirao nas i gledao drugo poluvreme, znaće način na koji može da igra protiv nas - objasnio je Stefan Jović.

Nakon toga se Jović osvrnuo na pad u igri Srbije.

- Mnogo je bitno da ima i ovakvih utakmica. Nismo poleteli, ali smo puni samopouzdanja što se vidi i po nama kako otvaramo utakmicu i kako pristupamo svakoj utakmici bez obzira na protivnika. Portoriko je sustigao veliku razliku, sigurno da se to nikome ne dopada pogotovo nama koji smo tu sa stručnim štabom i tu nema filozofije. Ne smemo da dopuštamo te stvari - objasnio je naš plej.

Za kraj je dobio pitanje o stanju Alekse Avramovića.

- Nema predstavu, znam da je tražio izmenu, nadam se da nije ništa strašno. Jak je on izdržaće - zaključio je Jović.

BONUS VIDEO: NE MOŽEMO DA BUDEMO ZADOVOLjNI! Stefan Jović o Srbija - Portoriko

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)