AMERI RASTRGLI GRČKU: Heleni razbijeni u paramparčad, SAD održale čas košarke (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2023. u 16:30

UTAKMICA od koje su mnogi očekivali da će biti derbi kola, duel između Grčke i SAD bio je sve samo ne veliki derbi. Amerikanci su slavili ubedljivim rezultatom 81:109

АМЕРИ РАСТРГЛИ ГРЧКУ: Хелени разбијени у парампарчад, САД одржале час кошарке (ВИДЕО)

FIBA.Basketball

Gotovo tokom celog meča vodila je ekipa Sjedinjenih Američkih Država. U uvodu prve četvrtine imali su Grci minimalnu prednost, ali je selekcija sačinjena od NBA zvezda uspela da preokrene, i nakon 10 minuta igre povede 19:23. 

Od starta drugog perioda rasla je predonst Amerikanaca, koja je do poluvremena već bila dvocifrena - 37:50. 

Četa Stiva Kera, Ituidisovim pulenima u nastavku nije dala ni daška nade da mogu do preokreta, te je nakon 40 minuta ubedljivo slavila. Ono što posebno može da raduje prvog favorita za titulu jeste da su se protiv jakog protivnika svi igrači upisali u listu strelaca. 

U redovima SAD najbolji pojedinac bio je Ostin Rivs sa 15 poena. Po 13 su dodali Džalen Branson i Entoni Edvards. Dvocifren je bio još Bobi Portis junior. 

Kod Helena Georgios Papajanis upisao je 17, a 14 je dodao Nikos Rgkavopulos. 

BONUS VIDEO: "Štelovanje" - ovako izgleda zagrevanje "orlova"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)