VELIKO IZNENAĐENJE NA MUNDOBASKETU: Dominikana održala čas košarke Italijanima

Novosti online

27. 08. 2023. u 12:02

Košarkaši Dominikanske republike i Italije sastali su se u okviru drugog kola grupe A na Mundobasketu, a krajnji rezultat je neočekivan. Karl Entoni Tauns i družina održali su čas košarke Italijanima i pobedili rezultatom 87:82

ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА МУНДОБАСКЕТУ: Доминикана одржала час кошарке Италијанима

FOTO: FIBA.Basketball

Prvo poluvreme su Italijani manje više kontrolisali i otišli na pauzu sa pola koša prednosti, a Poceko je isključen sredinom druge četvrtine, što se izgleda negativno odrazilo na ekipu u nastavku meča.

Sledi furiozna treća četvrtina Dominikanaca kada su ubacili 31 poen a izabranicima Poceka dozvolili ''samo'' 17. Dominikanci su nastavili sa dobrom igrom i u četvrtoj četvrtini sve do nekih dva minuta pred kraj meča, kada su Italijani uspeli da smanje prednost na svega tri poena, međutim nisu imali dovoljno vremena za veliki preokret.

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bili su maestralni Feliz sa 24 poena i NBA zvezda Karl Entoni Tauns sa isto toliko.

Kod poražene ekipe izdvojili su se Marko Spisu sa 17 poena dok ga je pratio Simone Fontekio sa 13.

Dominikanska republiak je sada na skoru 2:0, dok su Italijani na 1:1. Pored njih u grupi A su još Angola i Filipini koji tek treba da odigraju svoj meč.

BONUS VIDEO: TREĆI ŠAMAR ŠAMPIONU: Ovako je Voždovac dao gol za 3:0 protiv Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)