JEZIVO: Prva zvezda reprezentacije zbog strašnog peha na Mundobasketu 2023. možda i godinu dana bez košarke

Novosti online

26. 08. 2023. u 17:47

Reprezentacije Brazila i Irana odmerile su snage na njihovom otvaranju prvenstva, a Brazil je slavio ubedljivim rezultatom 59:100., međutim pobeda ostaje u senci povrede njihovog najbitnijeg igrača, Raula Neta.

ЈЕЗИВО: Прва звезда репрезентације због страшног пеха на Мундобаскету 2023. можда и годину дана без кошарке

FOTO: FIBA.Basketball

U jednom kontranapadu njegov saigrač je predvodio kontranapad, ulaskom unutar linije za tri poena prosledio je loptu Netu koji je trebao samo da ode na polaganje. Ipak, nezgodno je stao i doživeo povredu kolena.

Kako javljaju doktori sa Mundobasketa, doživeo je povredu kidanja tetive patele, a kako stručna literatura kaže oporavak od te povrede može trajati i do 12 meseci dok se igrač ne povrati u staro stanje.

Inače, Neto se ove sezone vratio u evropsku košarku nakon dugi niz godina igranja u NBA ligi, ovog leta je potpisao jednogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom.

BONUS VIDEO: U Zagrebu se čuje Bože pravde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana