POTENCIJALNI PROBLEM ZA FRANCUSKU: Bivši igrač Partizana neizvestan za Svetsko prvenstvo

Tanjug

31. 07. 2023. u 11:14

NOVI košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor mogao bi da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo zbog povrede zgloba, prenosi "Basketnjuz".

ПОТЕНЦИЈАЛНИ ПРОБЛЕМ ЗА ФРАНЦУСКУ: Бивши играч Партизана неизвестан за Светско првенство

FOTO: M. Vukadinović

Centar koji je prošle sezone igrao za Partizan nastupio je na 28 utakmica za selekciju Francuske. On nije odradio nijedan trening sa saigračima iz reprezentacije zbog pomenute povrede zgloba. Tamošnji mediji navode da medicinski tim nacionalnog tima "trikolora" prati oporavak igrača atinskog velikana. On neće igrati dok se u potpunosti ne oporavi, a njegov nastup na predstojećem Mundobasketu je pod znakom pitanja.

Ovaj 27-godišnjak propustiće prijateljske utakmice protiv Tunisa i Crne Gore, a umesto njega u reprezentaciju je pozvan centar Đirone Iv Pons.

Lesor će 6. avgusta proći nove medicinske preglede uoči prijateljskih duela protiv Venecuele i Litvanije, a potom će biti odlučeno da li će se Matijas priključiti pripremama nacionalnog tima za Mundobasket. Francuska će do početka nadmetanja na planetarnoj smotri odigrati sedam pripremnih mečeva.

Svetsko prvenstvo će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, a Francuska je u grupi sa Letonijom, Libanom i Kanadom.

BONUS VIDEO: A POSLE ZLATA - HIMNA, I TO KAKO! Ovako je grmelo "Bože pravde" posle evro-titule srpskih juniora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)