LEBRON SE OGLASIO PRVI PUT POSLE PORODIČNE DRAME: Sin imao zastoj srca, bio životno ugrožen

Tanjug

28. 07. 2023. u 14:07

Košarkaš Broni Džejms, najstariji sin NBA zvezde Lebrona Džejmsa, otpušten je iz bolnice, tri dana nakon što je doživeo srčani zastoj. Broni Džejms je u utorak tokom košarkaškog treninga na Univerzitetu Južna Kalifornija doživeo srčani zasto,j nakon čega je prevezen u bolnicu.

ЛЕБРОН СЕ ОГЛАСИО ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ ПОРОДИЧНЕ ДРАМЕ: Син имао застој срца, био животно угрожен

FOTO: Tanjug/AP

"Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, Broni Džejms je uspešno lečen", naveli su iz bolnice i dodali da je Broni Džejms pušten kući, gde se sada odmara.

Broni Džejms je, kako se dodaje, stigao u bolnicu "potpuno svestan, neurološki netaknut i stabilan". Iz bolnice su naveli da će se lečenje nastaviti, ali da su "ohrabreni njegovim odgovorom". Njegov otac Lebron Džejms zahvalio je juče navijačima na podršci i molitvama za njegovog 18-godišnjeg sina.

"Porodica je na okupu, bezbedna i zdrava. Imaćemo više da kažemo kada za to budemo spremni, ali želeo sam da vam kažem koliko nam je vaša podrška značila", napisao je Lebron Džejms na društvenim mrežama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata