MUTA NIKOLIĆ PECNUO PEŠIĆA: "Svetislave, seti se šta si pričao kad je Đorđević bio selektor"

Novosti online

27. 07. 2023. u 09:29

Selektor Srbije Svetislav Pešić pred start priprema za Mundobasket našao se u ozbiljnom problemu, pošto su reprezentaciju redom odjavili Nikola Jokić, Vasilije Micić i Nikola Kalinić - igrači koji su praktično bili viđeni u startnoj petorci na Mundobasketu.

МУТА НИКОЛИЋ ПЕЦНУО ПЕШИЋА: Светиславе, сети се шта си причао кад је Ђорђевић био селектор

FOTO: M. Vukadinović

Miroslav Muta Nikolić, svojevremeno i pomoćni trener u reprezentaciji u nekoliko navrata, poslednji put sa Aleksandrom Đorđevićem na klupi, govorio je o aktuelnoj situaciji u srpskoj reprezentaciji pred put na Mundobasket i pecnuo selektora Pešića. 

"Setite se samo šta je Svetislav Pešić izjavljivao kad je Đorđević bio selektor. Da su otkazi stvar selektora. I šta ćemo sad kad je došlo do toga? Ja sam potrošio vreme u reprezentaciji, bio sam tamo 20 godina. Uvek mi je bila čast da budem u reprezentaciji, a nemam nacionalnu penziju. Zato mi je teško da pričam o tome... Sigurno su neke povrede uticale na ostale igrače, ali imamo mi ekipu, imamo dosta dobrih igrača", rekao je Miroslav Nikolić za "Maksbet sport".

FOTO: N. Paraušić

 

Naravno, Muta je jedan od najvećih optimista među trenerima, tako je i sada. 

"Uvek verujemo da možemo do medalje, uvek smo i išli na medalju. Mi smo košarkaška zemlja i dalje. Navikli smo se malo na zlata, ali svaka medalja je u redu. Možemo da se ravnopravno nosimo sa svima, ma neće ni ostali da dođu u najjačim sastavima", kaže on. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)