BARSELONA NASTAVLJA SA ''DETONACIJAMA'': NBA zvezda se sve dogovorila sa evropskim gigantom

Novosti online

11. 07. 2023. u 20:06

Košarkaški klub Barselona navodno je sve dogovorila sa nekadašnjim igračem ovog tima, Rikijem Rubiom, koji bi narednog leta trebao da se vrati u domovinu.

БАРСЕЛОНА НАСТАВЉА СА ДЕТОНАЦИЈАМА: НБА звезда се све договорила са европским гигантом

FOTO: EPA

Naime, kako piše novinar ovog lista Hose Ignasio Uget, Huan Karlos Navaro je kao tim menadžer Barselone, ali i dugogodišnji Rubiov saigrač u klubu i reprezentaciji, razgovarao sa 32-godišnjim plejmejkerom prethodnih nedelja kako bi utanačili detalje potencijalne saradnje. Navodno postoji veliko razumevanje dve strane i posao je praktično završen.

Riki Rubio je već igrao za Barsu između 2009. i 2011. godine, kao jedan od članova tima koji je podigao pehar Evrolige 2010 godine u Parizu.

U leto 2011. napravio je veliki korak u karijeri i odlazi u NBA, gde je odigrao poslednjih dvanaest sezona. Za Minesotu je nastupao u periodu od 2011 godine do 2017 kao i u sezoni 2020-21), Juti Džezu (2017-19), Finiks Sansima (2019-20) i Klivlend Kavalirsi (2021. do danas).

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024