BARSELONA IPAK VERUJE LITVANCU: Navaro želi da produži ugovor Jasikevičijusu

Novosti online

21. 06. 2023. u 11:17

Sportski direktor Barselone Huan Karlos Navaro izjavio je danas da katalonski košarkaški klub želi da produži ugovor sa litvanskim trenerom Šarunasom Jasikevičijusom, prenosi Basketnjuz.

БАРСЕЛОНА ИПАК ВЕРУЈЕ ЛИТВАНЦУ: Наваро жели да продужи уговор Јасикевичијусу

FOTO: Evroliga

Barselona je sinoć stigla do 20. titule u šampionatu Španije, pošto je u finalu plej-ofa savladala Real serijom 3:0 u pobedama.

- Ugovor Jasikevičijusa je upravo istekao. Želimo da on bude naš trener i u budućnosti. Sada moramo da napravimo neke izmene, a obavestićemo Jasikevičijusa da imamo dobar projekat. Mislim da nema nikakvih problema da on nastavi da bude trener Barselone - rekao je Navaro.

Litvanski trener je preuzeo Barselonu 2020. godine.

- On odlično razume naš klub. Kao što svi znaju, imaćemo manji budžet i biće smanjenje plata, ali potrudićemo se da napravimo što bolji tim za narednu sezonu. Zadovoljan sam kako smo završili sezonu, ali već naporno pripremamo tim za narednu - dodao je Navaro.

On je potvrdio da će jedan od najboljih košarkaša Barselone Nikola Mirotić da napusti klub.

- Odluka o Mirotiću je odavno doneta, iznenađeni smo što su mediji ovu informaciju saznali pre finala. Mirotić je dobro odigrao u poslednje tri nedelje i moramo na tome da mu čestitamo. Klub je zvanično saopštio Mirotiću da će ugovor biti raskinut - zaključio je Navaro.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave