"NISMO BLISTALE, ALI...": Marina Maljković o plasmanu Srbije u četvrtfinale

Tanjug

21. 06. 2023. u 08:47

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković izjavila je posle meča sa Velikom Britanijom da njen tim nije blistao, ali da je bitan samo plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

НИСМО БЛИСТАЛЕ, АЛИ...: Марина Маљковић о пласману Србије у четвртфинале

FOTO: FIBA.Basketball

Košarkašice Srbije pobedile su sinoć selekciju Velike Britanije rezultatom 66:60 (13:10, 16:18, 16:14, 22:18) i plasirale se u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

"Izuzetno teška utakmica, ništa manje teška od one sa Mađarskom. Ova ekipa se gradi od 2019. godine, imaju sjajne igračice. Nismo blistale, mnogo smo se namučili, ali četvrtfinale je tu. Ispoštovale smo plan, bilo je grešaka koje su nedopustive. Uspele smo da iskontrolišemo skok koji je njihovo najveće oružje na ovom turniru i kojim su dominirali u dosadašnjem toku turnira", istakla je selektorka Srbije na konferenciji za medije.

Osvrnula se potom na narednog protivnika.

"Znamo sve o Belgiji. Njihovu najbolju igračicu treniram u Fenerbahčeu, nosilac je tima. Oni su u vrhu sve vreme, sa nama, Francuskom i Španijom. Glavni su favoriti za zlato, MVP Evrolige, znamo ih u dušu, izuzetno težak meč će biti, ali hajde da ne stajemo. Oni su favoriti, a mi moramo da grizemo", zaključila je Marina Maljković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)