SRAMOTA! Petrušev davao izjavu, a o potezu košarkaša Partizana bruji Srbija (VIDEO)

Novosti online

21. 06. 2023. u 08:06

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć ekipu Partizana 68:56 (20:13, 12:11, 17:15, 19:17) i tako izjednačili broj pobeda u finalnoj seriji ABA lige na 2:2.

СРАМОТА! Петрушев давао изјаву, а о потезу кошаркаша Партизана бруји Србија (ВИДЕО)

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Fakundo Kampaco sa 19 poena, četiri asistencije i četiri skoka, dok je Ognjen Dobrić dodao 14 poena uz sedam skokova. U poraženoj ekipi istakao se Dante Egzum sa sedam poena i sedam skokova.

Međutim, kao nekoliko poslednjih godina meč je obilovao i nizom neprijatnosti. Željko Obradović se na konferenciji za medije žalio na ponašanje navijača. A onda i ono možda gore od samih navijača desilo se ispred svlačionice.

Centar crveno-belih Filip Petrušev izrazio je zadovoljstvo učinjenim u četvrtoj utakmici finala, ali je tokom obraćanja medijima doživeo veliku neprijatnost.

Naime, košarkaš Partizana Džejms Naneli mu je dobacio da je "nebitan", dok je Kevin Panter simulirao policijske sirene, aludiravši na davanje iskaza nakon sukoba sa Matijasom Lesorom.

Petrušev je to prokomentarisao:

- Niko od naših igrača to ne radi, nemam komentar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)