''BITI ILI NE BITI'' Željko Obradović jasan pred gostovanje u Podgorici

Novosti online

17. 05. 2023. u 15:50

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da je pred njegovim timom meč sa Studentskim centrom koji znači biti ili ne biti.

БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ Жељко Обрадовић јасан пред гостовање у Подгорици

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana će sutra u Podgorici gostovati ekipi Studentskog centra u drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige. Serija se igra na dve pobede, a Studentski centar je u prvom meču slavio 84:83.

- Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dođemo do pobede - rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Zek Ledej je istakao da su svi u njegovom timu svesni situacije.

- Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone - istakao je Ledej.

Utakmica između Studentskog centra i Partizana biće odigrana sutra od 19 sati u Podgorici.

BONUS VIDEO: BARSELONA PROSLAVILA TITULE: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke tokom vožnje ulicama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista