ATAMAN "ČERUPA" BEOGRADSKE VEČITE: Panter na listi želja Panatinaikosa, ali ne samo on!

Novosti online

16. 05. 2023. u 15:38

NEĆE biti lako Partizanu da sačuva jezgro tima, imajući u vidu da su dobre igre u Evroligi privukle pažnju brojnih platežno sposobnih klubova. 

АТАМАН ЧЕРУПА БЕОГРАДСКЕ ВЕЧИТЕ: Пантер на листи жеља Панатинаикоса, али не само он!

FOTO: EPA

Jedan od njih je Panatinaikos, koji je dovođenjem trenera Efesa Ergina Atamana poslao poruku da želi da se vrati u sam vrh evropske klupske košarke. Već su se mnoga imena prvotimaca crno-belih dovodila u vezu sa šestostrukim prvakom Evrope, poslednje u nizu je kapiten i član druge najbolje petorke Evrolige Kevin Panter.

Kako piše grčki "Total basket", PAO je ozbiljno zainteresovan da dovede jednog od najboljih strelaca u evropskoj košarci, kome ovog leta ističe ugovor sa Partizanom. Navodi se i da konkurenciju ima u bolonjskom Virtusu.

Prethodno su se mogle čuti glasine da su na radaru "zelenih" još dvojica igrača Partizana, Zek Ledej i njihov doskorašnji kapiten Joanis Papapetru, takođe i argentinski bekovski tandem Crvene zvezde, Luka Vildoza i Fakundo Kampaco.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri