MIŠKO RAŽNATOVIĆ OVO NIJE NI SANJAO: Saša Đorđević odgovorio menadžeru na tvrdnju da bi Partizan iz 1992. sada bio poslednji u Evroligi

Novosti online

27. 04. 2023. u 19:36

DONEO je Aleksandar Đorđević trojkom u poslednjoj sekundi Partizanu titulu prvaka Evrope 1992. godine. Tada junak crno-belih odgovorio je menadžeru Mišku Ražnatoviću na konstataciju da bi taj tim kluba iz Humske u današnjoj Evroligi bio poslednji.

МИШКО РАЖНАТОВИЋ ОВО НИЈЕ НИ САЊАО: Саша Ђорђевић одговорио менаџеру на тврдњу да би Партизан из 1992. сада био последњи у Евролиги

FOTO: Nebojša Paraušić

Ražnatović je za "Basket News" uporedio najveću generaciju Partizana sa ovom danas koja istina beleži odlične rezultate.

- Sada je bolja košarka nego u to vreme. Jer nekada je u Evroligi bilo deset timova. Da Partizanov legendarni tim igra u sadašnjoj Evroligi, bio bi poslednji. Ne želim da omalovažavam velike talente poput Saše Danilovića ili Aleksandra Đorđevića. Koliko se sećam tada je bilo od 14 do 16 utakmica, sada ih ima 40. Sve je drugačije. Nekada ste morali da pobedite jedan italijanski ili dva španska tima. Sada je tu gomila španskih timova - rekao je Ražnatović za litvanski portal.

Ipak, stigao je efektan odgovor Saleta Đorđiveća koji se oglasio na Tviteru, citirajući vest "Novosti" o izjavi čuvenog menadžera da bi crno-beli bili poslednji:

- Verovatno... Ja imam veštački kuk, Sale (Danilović) operisao zglobove, Ivo (Nakić) tetivu i stent, Stragi (Zoran Stevanović) 50-ak kilograma više, Rebarac (Željko Rebrača) stent ili dva, Dragutinu (Vladimiru Dragutinoviću) otišla kolena… a falio bi nam i (pokojni Dragiša) Šarić puno. I tako dalje, i tako dalje. A i svi smo već u pedesetim, ne baš u treningu i idealnim godinama, mada... premda hmmm - poručio je "Sale Nacionale".

Podsetimo, Đorđević sada radi kao selektor Kine, a Partizan danas igra drugi meč plej-ofa Evrolige protiv Reala, koji možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO: BUKA, BAŠ BUKA: Ovako su košarkaši Partizana dočekani u Madridu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave