"MALO SAM ZABRINUT!" Duško Ivanović pred plej-of ABA lige otkrio šta ga je iznenadilo

Novosti online

24. 04. 2023. u 20:30

Nakon što je KK Crvena zvezda završila uvodni deo ABA lige pobedom, vrlo kratku, a zanimljivu konferenciju za štampu održao je njen trener, Duško Ivanović.

МАЛО САМ ЗАБРИНУТ! Душко Ивановић пред плеј-оф АБА лиге открио шта га је изненадило

Tviter / @KKCedOL

Podsetimo, Zvezda je kao gost pobedila Cedevitu Olimpiju, posle čega je Ivanović ovako započeo obraćanje novinarima na konferenciji za štampu:

- Utakmica je bila bez rezultatskog značaja, ali vrlo značajna za oba tima zato što odmah, za nedelju dana, počinje plej-of i tu ne možeš da imaš neke kikseve. Ja sam zadovoljan, izuzetno zadovoljan određenim periodima naše igre, ali isto tako malo zabrinut sa određenim periodima u kojima nismo imali naročit fokus u odbrani i nismo imali agresivnost u napadu. Ali, dobro... Imamo sad još tri, četiri dana da se spremimo dobro za početak plej-ofa - rekao je Zvezdin strateg.

Potom je od lokalnog novinara upitan dva pitanja, kako mu se ABA liga čini u odnosu na špansku, gde je takođe bio trener, i da li je ikada bio na korak da kao igrač pređe u ljubljansku Olimpiju:

- Bio sam blizu da pređem u Olimpiju pre neog što sam otišao u Jugoplastiku. to je već jedna priča, druga... (smeh) I, bio sam ovde na razgovoru, ali sam na kraju otišao u Split. A španska liga je jedna od najjačih posle Evrolige, mada mislim da je veoma teško igrati ovu našu ligu zato što su ekipe sa mnogo talentovanih igrača i mnogo je ekipa koje imaju karakter. I, kada igraš Evroligu, a posle toga igraš ovo... Nije lako igrati ovu ligu. Zaista. Ja sam prijatno iznenađen kvalitetom ove lige! - zaključio je Duško Ivanović.

Plej-of ABA lige - raspored utakmica

Prvi mečevi četvrtfinala plej-ofa ABA lige Budućnost - Mega, Crvena zvezda - Zadar i Cedevita Olimpija - FMP biće odigrani u petak i subotu, dok će termin duela između Partizana i Studentskog centra biće naknadno saopšten zbog obaveza "crno-belih" u Evroligi, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Četvrtfinalna serija u ABA ligi se igra na dve pobede.

Prvi meč četvrtfinala plej-ofa između Budućnosti i Mege biće odigran u petak od 18 sati u Podgorici, dok je drugi duel na programu sedmog maja u Beogradu, u istom terminu.

Crvena zvezda će u petak od 20 sati na svom terenu dočekati Zadar, a druga utakmica je na programu petog maja u Hrvatskoj, takođe u osam uveče.

Cedevita Olimpija će u subotu od 18.30 sati dočekati FMP, dok će drugi meč biti odigran šestog maja u Železniku (18).

Termini eventualnih majstorica biće naknadno saopšteni.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao