EVROLIGA: Crvena zvezda dobila specijalnu pozivnicu za završni turnir

Novosti online

21. 04. 2023. u 17:13

Juniori Crvene zvezde su izgubili u finalu kvalifikacionog turnira u Beogradu, ali će se ipak naći u Kaunasu gde se osam ekipa bori za titulu šampiona Evrope.

ЕВРОЛИГА: Црвена звезда добила специјалну позивницу за завршни турнир

FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić/ABA liga

Najbolji mladi igrači u evropskoj košarci imaju savršenu priliku da pokažu svoj potencijal na Fajnal-foru Evrolige 2023. Osam juniorskih sastava imaće priliku da se bori za titulu, a Srbija ima dva predstavnika, Megu koja je osvojila kvalifikacioni turnir u Beogradu i Crvenu zvezdu koja je igrala finale, ali je dobila specijalnu pozivnicu za učešće na završnom turiniru u Kaunasu od 18. do 21. maja.

Osam timova podeljeno je u dve grupe, pri čemu Real, Barsa, Panatinaikos i Zvezda čine grupu A, a Huventud, Mega, Žalgiris i izabrani tim sledeće generacije čine timove u grupi B.

BONUS VIDEO: Ulazak Novaka Đokovića na teren u Banjaluci

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave