VUČIĆ O JOKIĆU: Budim se noću i gledam, kad se Nikola sekira, i ja se sekiram

Novosti online

21. 04. 2023. u 13:19

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da je beskrajno zahvalan za sve što Nikola Jokić i njegova porodica rade za Srbiju.

ВУЧИЋ О ЈОКИЋУ: Будим се ноћу и гледам, кад се Никола секира, и ја се секирам

FOTO: Tanjug/AP

- Nikola Jokić je veliko ime, čovek koji mnogo znači celoj Srbiji, on je čovek koji iskreno voli Srbiju i njegova porodica je posvećena našoj zemlji. Kada se vrati u Sombor on je jako skroman i odgovoran, voli svoj kraj, mesto odakle je potekao. Beskrajno mu hvala za sve što čini za našu otadžbinu - rekao je predsednik Srbije.

Denver nagetsi igraju plej-of protiv Minesote u kom vode 2:0 u pobedama.

- Mnogo sam se sekirao ovu drugu utakmicu protiv Minesote, ja se za razliku od većine ljudi budim noću da bih Nikolu gledao, kad se on sekira i ja se sekiram. Želim mu uspeh, i sve pobede, da ponovo bude MVP lige. On je naša zvezda i mnogo mu hvala za sve što čini za naš narod i Srbiju - zaključio je Vučić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi