"PONEKAD POMISLIM DA JE ON BROJ JEDAN U NAŠEM TIMU": Nikola Jokić o povredi i atmosferi u svlačionici Denvera

Novosti online

17. 04. 2023. u 08:52

Košarkaši Denvera pobedili su danas na svom terenu ekipu Minesote sa 109:80 i poveli su sa 1:0 u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

ПОНЕКАД ПОМИСЛИМ ДА ЈЕ ОН БРОЈ ЈЕДАН У НАШЕМ ТИМУ: Никола Јокић о повреди и атмосфери у свлачионици Денвера

FOTO: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić je na terenu proveo 28 minuta i za to vreme je upisao 13 poena, 14 skokova i šest asistencija.

Ono što bi moglo da zabrine fanove Denvera je što je Jokiću posle meča desna ruka bila bandažirana, što se videlo u TV prenosu, dok je davao izjave za TNT koji prenosi mečeve plej-ofa u SAD.

Nekoliko puta Nikola je desnu povređenu ruku podupirao levom, ali osmeh na licu svedoči da ne bi trebalo da bude većih problema i da će biti potpuno spreman za utakmicu broj dva.

Novinara je, najpre, zanimalo zašto se Nikola vratio u igru u poslednjoj četvrtini kad je sve bilo gotovo?

- Uh, mislim da to nije pitanje za mene... Nisam tražio da se vratim na teren, ali nemam problem da igram u garbidž tajmu ili bilo kada - rekao je Jokić.

Šekil je konstatovao da veliki momci Minesote, poput Rudija Gobera ili Kajla Taunsa, ipak, ne mogu da ga čuvaju, ali je Nikola ostao skroman:

- Mislim da su odradili dobar posao u plej-of utakmici koja je malo napetija. Nadam se da ću ja biti bolji u sledećoj utakmici.

Čarls Barkli je primetio da je Džamal Mari bio fantastičan i da je posle Nikole Jokića on verovatno najbolji igrač Denvera.

- Iskreno, nekad pomislim da je Džamal broj jedan od svih u našem timu. To je dobra stvar za Denver, zato što ne postoji ego u ovoj ekipi. Uvek neko može da iskoči i donese timu važnu energiju i impuls. Nemamo problem s tim i zato smo dobra ekipa - smatra Jokić.

Novinara je zanimalo hoće li gledati ostale plej-of utakmice ili ugasiti TV?

- Iskreno, volim da gledam košarku ove godine. Obično to nije slučaj, ne volim je, ali ove da. Liga je talentovana i svaki navijač, ljubitelj, TV gledalac, može da uživa“, zaključio je Jokić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)