AMERIČKO OMALOVAŽAVANJE: Nikola Jokić i Denver ovo nisu zaslužili

Novosti online

15. 04. 2023. u 17:05

NIKOLA Jokić je dočekao najiščekivaniji deo sezone, NBA plej-of. Ali, u njega ulazi uz jednu ne baš lepu konstataciju.

АМЕРИЧКО ОМАЛОВАЖАВАЊЕ: Никола Јокић и Денвер ово нису заслужили

FOTO: Tanjug/AP

Naime, iako je srpski as sa svojim timom, Denverom, osvojio prvo mesto u Zapadnoj konferenciji, američke kladionice koje su danas objavile kvote za dešavanja do velikog NBA finala - smatraju da klub iz Kolorada uopšte nije glavni pretendent da predstavlja "zapad" u završnoj borbi za titulu.

Čak ni drugi.

Najveće šanse daju se Feniks sansima, za koje je određena najmanja kvota, 2,9. Odnosno, ako se neko kladi da će ovaj klub iz Arizone osvojiti "zapad" i to se dogodi, biće mu isplaćeno 2,9 puta više novca nego što je uplatio.

Na drugom mestu su aktuelni šampioni, Golden Stejt voriorsi, sa kvotom 4,2.

Tek na trećem je Denver, sa 4,6.

Slede Memfis i Lejkersi sa po osam, zatim povratnik u plej-of posle duge pauze, Sakramento, sa 21, te Klipersi sa 24 i Minesota sa 66.

Kada je i Istočnoj konferenciji reč, favorit za plasman u veliko finale je Milvoki sa kvotom 2,1, a slede Boston sa 2,1, te Filadelfija (5,4), Klivlend (19), Njujok (43), Majami (66), Atlanta našeg Bogdana Bogdanovića (101) i Bruklin (131).

Podsetimo, danas je postalo poznato ko će biti rival Jokića i Denvera u prvoj rundi NBA plej-ofa, koji za nagetse počinje u ponedeljak u 4.30 sati po našem, srednjoevropskom vremenu.

Ne propustite: Najbolje NBA asistencije Nikole Jokića

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!