JANIS ADETOKUMBO: Nikad neću preklinjati za MVP nagradu ali je zaslužujem!

Novosti online

10. 04. 2023. u 08:23

Grčki reprezentativac i lider Milvoki baksa Janis Adetokumbo smatra da je u poslednjih pet godina on igrač koji je MVP lige.

ЈАНИС АДЕТОКУМБО: Никад нећу преклињати за МВП награду али је заслужујем!

Tanjug/AP

- Vidite, nikada ne pokušavam da stvorim narativ o radu koji ulažem i možda će mi to naškoditi, pošto verujem da sam bio MVP u poslednjih pet godina - rekao je 28-godišnji Adetokumbo.

- Da li želim da budem MVP treći put? Je..no naravno da želim. Ekstremno sam takmičarski nastrojen, pokušavam da svoj tim učinim plaćenim – za to sam ovde, za to sam plaćen. Te dve sezone kada sam osvojio nagradu, to su bile moje najgore sezone u poslednjih pet godina, pogledajte statistiku. Ali nema veze, probao sam da izbegnem taj razgovor po svaku cenu. Neću da mi deca vide oca kako kuka zbog nagrade, neću da je osvojim na taj način.

Grk je dodao da nikad neće moliti za MVP nagradu jer nije takav čovek.

- Nikada neću da diskreditujem rad bilo koga drugog. Nisam takva osoba. I nikada neću preklinjati za MVP nagradu koju verujem da zaslužujem. Veoma sam ponosan što sam u stanju da igram na MVP nivou jer to znači da činim tim uspešnim, a to je cilj.

Milvoki baksi su prvi završili prvi deo sezone i jedni su od glavnih kandidata za osvajanje titule. Adetokumbo kroz sezonu beleži izvrsne brojke, 31 poen po meču, 11,8 skokova i 5,7 asistencija.

BONUS VIDEO: "TO JE MOGLO DA NAS SKRENE U NEGATIVU!" Trener Zvezde o meču za pamćenje u Subotici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju