VRAĆAJU SE U EVROKUP? Španski klub opet u "njihovom" takmičenju

Novosti online

04. 04. 2023. u 18:43

KOŠARKAŠI Valensije ni ove sezone neće igrati u Top 8 Evrolige. To što su ostali bez plasmana u četvrtfinale verovatno znači da sledeće godine naća biti deo najelitnijeg klupskog evropskog takmičenja.

ВРАЋАЈУ СЕ У ЕВРОКУП? Шпански клуб опет у њиховом такмичењу

FOTO: EPA

Za ovu špansku ekipu može da se kaže da su najmalerozniji tim. Ovo im je bilo peto učešće u Evroligi i tri puta im je malo nedostajalo da se domognu plej-ofa.

Ove sezone trenutno imaju učinak 14-18 i predstojeća dva meča će odigrati za čast i prestiž. U sezoni 2017/18 su imali 12 pobeda i 18 poraza i bili na 9. mestu, potom je koronavirus prekinuo sezonu kada su bili 10. na samo pobedu iza osmoplasiranog Fenerbahčea. Sezonu kasnije sa 19 pobeda završavaju na devetom mestu i opet ih nema u Top 8...

Plej-of Evrolige su poslednji put igrali u sezoni 2010/2011, a kako navode španski mediji, Valensiju sledeće sezone nećemo gledati u eliti.

To znači da će tim iz "Fontete" najverovatni igrati u Evrokupu. Koliko im to takmičenje prija najbolje se može videti u tome da su ga osvajali čak četiri puta.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)