SVE IZVESNIJE: Ergin Ataman na klupi grčkog velikana?

Novosti online

04. 04. 2023. u 17:50 >> 17:42

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman pregovara sa vlasnikom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom o preuzimanju mesta šefa struke atinskog velikana po okončanju tekuće sezone, prenosi grčka "Gazeta".

СВЕ ИЗВЕСНИЈЕ: Ергин Атаман на клупи грчког великана?

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

    Kako se navodi, Ataman i Janakopulos sastali su sde prošlog petka u Beogradu i razgovaralo  se o prelasku trofejnog turskog stručnjaka u redove atinskih "zelenih".

    Organizator susreta bio je poznati menadžer Miško Ražnatović, Atamanov agent, a prisutan je bio i nekadašnji košarkaš Sani Bećirović, koji bi u slučaju dogovora obavljao ulogu sportskog direktora u Panatinaikosu, klubu u kojem je svojevremeno igrao sa velikim uspehom.
    Gazeta piše da su tokom sastanka ugovoreni ključni detalji – dužina ugovora, budžet kluba, transferi i partneri, kao i godišnja plata za Atamana. Navodi se da je aktuelni šef struke Efesa tražio od Janakopulosa godišnju platu od blizu 1,5 miliona evra.
    Ataman je u prethodne dve sezone sa Efesom osvojio Evroligu, a u bogatoj karijeri 57-godišnjak iz Istanbula radio je kao trener Turk Telekoma, Pinar Karšijake, Efesa (u tri navrata), Montepaskija, Ulkera, Fortituda (tada pod imenom Klimamio), Bešiktaša (u dva navrata) i Galatasaraja, a trenutno je i selektor Turske.
 

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Danilo Pantić prelepim golom iz slobodnog udarca vratio Partizan u život

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024