ŠOK! Rafael Nadal ne može da igra ni na šljaci, povukao se sa omiljenog turnira

Novosti online

04. 04. 2023. u 11:46

POSLE silnih nagađanja oko povratka na teren, oglasio se Rafael Nadal. Španac je saopštio loše vesti, odnosno da neće nastupiti na mastersu u Monte Karlu, koji će se igrati od 8. do 16. aprila.

ШОК! Рафаел Надал не може да игра ни на шљаци, повукао се са омиљеног турнира

FOTO: AP

Nadal je ovaj turnir osvajao čak 11 puta, od čega je od 2005. do 2012. godine bio neporažen, tako da se može reći da mu je Monte Karlo omiljeno mesti uz Rolan Garos.

- Zdravo svima, još uvek nisam spreman da se takmičim na najvišem nivou. Neću moći da igram na jednom od najvažnijih turnira u karijeri, Monte Karlu. Još nisam u poziciji da igram sa maksimalnim garancijama i nastavljam proces priprema, nadajući se brzom povratku - napisao je Nadal na Tviteru.

Naime, Nadal se još nije oporavio od povrede trbušnog mišića koju je zaradio na Australijan openu, kada je doživeo poraz od Makenzija Makdonalda u drugom kolu.

Ostaje veliko pitanje da li će Nadal biti spreman za nastavak sezone na šljaci i glavni turnir u ovom delu sezone, a to je Rolan Garos.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ALKARAZ NASTAVIO DA TONE: Evo do kada niko neće moći da ugrozi Novaka Đokovića na prvoj poziciji ATP liste