PAU GASOL OTKRIO KOŠARKAŠKOG UZORA: Toni Kukoč je bio taj!

Novosti online

02. 04. 2023. u 13:23 >> 13:24

Legendarni španski centar Pol Gasol rekao je da je izuzetno počastvovan što će ući u Kuću slavnih u Springfildu, a otkrio je i ko mu je bio košarkaški uzor.

ПАУ ГАСОЛ ОТКРИО КОШАРКАШКОГ УЗОРА: Тони Кукоч је био тај!

Foto: Tviter

- Teško je poverovati, osećam se izuzetno uzbuđeno i čast mi je. Nisam mogao ni da sanjam ću da budem da budem deo ove priče, uživam u tome i osećam se izuzetno zahvalno - rekao je Gasol u razgovoru za ESPN.

Legendarni centar je otkrio ko mu je bio košarkaški uzor.

- Svi treneri su me inspirisali, od svih sam pokušao da uzmem sve ono što sam mislio da može da pomogne da moja igra bude bolja, ali kada sam odrastao, Toni Kukoč je bio taj na koga sam ugledao. Igrao sam nisko krilo do svoje 19. godine jer sam bio previše mršav, razvio sam veštinu koja mi je omogućila da budem svestran tokom cele karijere. Kukoč je bio mršav i mogao je da šutira. A Džordan i Bulsi su drugačijoj kategoriji - naglasio je Gasol.

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN DIVLJIH VRSTA: Očuvanje bioraznolikosti za budućnost