SOMBOR SLAVI! Klub Nikole Jokića ispisao istoriju: KLS čeka moćne "DŽokere"

Novosti online

01. 04. 2023. u 20:52

SOMBOR slavi veliki uspeh, jer od danas ovaj grad na Severozapadu Srbije ima člana KLS lige, najboljeg ranga srpske košarke.

СОМБОР СЛАВИ! Клуб Николе Јокића исписао историју: КЛС чека моћне Џокере

FOTO: Tanjug/AP

Naime, klub simboličnog imena “Džoker”, koji nosi naziv po nadimku našeg najboljeg košarkaša uspeo je da se večerašnjom pobedom protiv Pirota u Sportskoj hali “Mostonga” domogne plasmana u najviši rang takmičenja rezultatom 110:81!

Više od 1200 navijača gledalo je istorijski uspeh momaka u žućkasto-ljubičastima dresovima koji su danas zaličili na Nikolu. Ubacili su preko 100 poena u jednoj NBA utakmici i priredili pregršt prelepih poteza svojoj vernoj publici.

Prisutni navijači će danas osim sećanja na fantastičan ambijent sa sobom poneti i suvenir, s obzirom da su svi posetioci dobili i specijalnu majicu na kojoj je velikim slovima bilo ispisano “šampioni”.

Tako će i sami jednog dana sećaju istorijske sezone somborske košarke. KK “Džoker” se plasmana u Košarkašku ligu Srbije domogao kao drugoplasirani tim u plej-ofu Druge muške lige, a u rang iznad sa njima će poći i Radnički Kragujevac.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a