"GROBARI" JE KRITIKOVALI ZBOG ODLUKA, A ONA... Panter se našla na udaru navijača crno-belih, a ovako je odgovorila (FOTO)

Novosti online

29. 03. 2023. u 15:21

KOŠARKAŠI Partiztana poraženi su od Barselone (89:80) u 31. kolu Evrolige. Navijači domaćeg tima nisu bili zadovoljni odlukama sudijske trojke, a na udaru se našla nemačka sutkinja, Ana Panter.

ГРОБАРИ ЈЕ КРИТИКОВАЛИ ЗБОГ ОДЛУКА, А ОНА... Пантер се нашла на удару навијача црно-белих, а овако је одговорила (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Pristelice "parnog valjka" zamerile su joj na pojedinim odlukama, te su krenule javne kritike na njen račun. Pojedini su joj na Instagramu čak i ostavljali uvredljive komentare.

Dan kasnije, ona se oglasila na ovoj društvenoj mreži i to tako što je objavila niz "storija" na kojima se vidi da ju je oduševila atmosfera iz Arene.

FOTO: Printskrin/Instagram/Anne_phanter_ref

Objavila je video sa početka meča, kada su navijači pevali "Da volim crno-bele", a na delu na kom se vide i reprezentativci Srbije Dušan Vlahović, Nikola Milenković i Strahinja Pavlović, podelila je i poruku "uključite zvuk".

Hoće li ova objava omekšati srca "grobara" ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna