„KLONFERIMA“ CEO PLEN: Šesti uzastopni poraz košarkaša Sloge iz Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

22. 03. 2023. u 23:05

Šesti uzastopni i treći vezani poraz pred svojim navijačima u domaćem prvenstvu doživeli su večeras košarkaši kraljevačke Sloge.

„КЛОНФЕРИМА“ ЦЕО ПЛЕН: Шести узастопни пораз кошаркаша Слоге из Краљева

G.Šljivić

Posle Vršca i Novog Pazara ceo plen iz grada na Ibru zasluženo su odneli i košarkaši OKK Beograda. U zaostaloj utakmici 23. kola „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“ popularni „klonferi“ su na parketu nove hale sportova u Kraljevu slavili pobedu protiv indisponiranih domaćina – 96:80 (27:18, 23:29, 23:21, 23:12).

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Nikola Topić sa 33 i Stefan Miljenović sa 18 poena, dok je u redovima Kraljevčana Luka Vudragović postigao 22, a kapiten Stefan Matović 14 poena.

U sledećem, 27. kolu Sloga će u derbiju pred svojim navijačima ugostiti Zlatibor, dok će OKK Beograd gostovati Kolubari u Lazarevcu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)