KRIV je i on to zna. Samo što izgleda da je kriv što je živ. Košarkaš Partizana Matijasa Lesora trenutno je na listi najomraženijih osoba u Srbiji kako svojom krivicom, tako i usled hajke koja se u javnosti prethodnih dana podigla pošto je stameni Francuz u regionalnom derbiju u nekoliko navrata udario igrača crveno-belih Filipa Petruševa.

Neša

16.03.2023. 11:12

Crta se meta ali svesno,Vildoza je u najmanju ruku imao isti prestup protiv Cibone ali naravno tada nikom ništa.. I na ovaj način žele da pokažu da se oni pitaju za sve kao i u fudbalu... Stop iživljavanju!!!

TADIJA ZEMUN

16.03.2023. 13:16

ma tako je,a on da se i dalje ponasa kao njegovi najblizi rodjaci gorile(na koje neodoljivo podseca),naravno da i dalje bude zasticen i da radi sta mu se prohte,da napravi 25-30 licnih po utakmici,svi protivnici da mu se sklone i u napred izvinu,a on da radi sta hoce.....e da,umalo da zaboravim,mislim da je izuzetno malo da baca samo 21 slobodno i da se nad njim dosudi samo 14 faulova,treba to mnogo vise,bar 50 slobodnih,a ko ga popreko pogleda,odma da dobije licnu i tehnicku zajedno.....

goran

16.03.2023. 14:08

Tačno je da nije u redu hajka , na bilo koga . Ali sve bi bilo u redu da je liga presekla i kaznila za delo koje je učinio . strasti bi se smirile ( kao u sličaju Nelsona ). Ovako cirkus traje i trajaće -do sledećeg incidenta .