"POSTALA JE STVAR PRESTIŽA GLEDATI PARTIZAN!" Željko Obradović ponosan posle meča sa Albom, zahvalio se igračima

Novosti online

02. 03. 2023. u 23:26 >> 23:59

KOŠARKAŠI Partizana savladali su Albu iz Berlina rezultatom 88:74 u 26. kolu Evrolige, a po završetku ovog meča pred kamerama televizije najkvalitetniejg evropskog takmičenja govorio je njegov devetostruki osvajač - Željko Obradović.

ПОСТАЛА ЈЕ СТВАР ПРЕСТИЖА ГЛЕДАТИ ПАРТИЗАН! Жељко Обрадовић поносан после меча са Албом, захвалио се играчима

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Trofejni stručnjak akcenat je stavio na verovatno i najbolju četvrtinu Partizana ove sezone, u kojoj je njegov tim primio samo 9, a postigao čak 35 poena. 

- Verujem da je treća četvrtina bila ključna. Igrali smo sjajnu odbranu, primili smo samo devet poena, što je bilo odlično. U četvrtoj četvrtini smo malo stali, ali uspeli smo da privedemo utakmicu kraju - izjavio je popularni Žoc.

Obradović je potom upitan o narednom, duplom kolu Evrolige u kojem Partizan gostuje u Italiji, međutim najtrofejnijem treneru starog kontinenta to sada nije prioritet.

- Idemo dalje, rano je za priču u Virtusu i Milanu, jer sledi duel sa Splitom u gostima. Hvala navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu, a možemo da budemo ponosni na činjenicu da je postala stvar prestiža gledati utakmice Partizana.

O oceni aktuelnog trenutka crno-belih nije želeo da govori, ali jeste o svojoj zahvalnosti košarkašima koje predvodi sa klupe: 

- Da li sam zadovoljan ostvarenim? To nije pitanje za ovaj trenutak, već za kraj sezone,. Tad ćemo moći da kažemo šta je bilo dobro, a šta nije. U ovom momentu mogu da se samo zahvalim igračima na trudu, zalaganju i energiji koju pružaju - rekao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa večitog derbija u Kupu Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)