SRPSKI POZDRAV U NBA: Marjanović prvi čestitao Jokiću na neverovatnom dostignuću (VIDEO)

Novosti online

01. 03. 2023. u 12:48

NIKOLA Jokić je ispisao istoriju NBA lige, a na neverovatnom dostignuću (100 tripl-dablova) među prvima mu je čestitao srpski košarkaš Boban Marjanović.

СРПСКИ ПОЗДРАВ У НБА: Марјановић први честитао Јокићу на невероватном достигнућу (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Oni su u noći za nama igrali jedan protiv drugog. Denver je savladao Hjuston sa 112:133, a kamere su na kraju meča zabeležile jedan lep trenutak. Naime, srdačno su se pozdravila dvojica naših košarkaša.

Njih dvojica su se, kako to srpski običaji nalažu, poljubili tri puta, potom i zagrlili i pokazali da su veliki prijatelji.

Podsetimo, Jokić je meč protiv Roketsa završio sa 14 poena, 11 skokova i 10 asistencija i to mu je bio 24. tripl-dabl ove sezone u najjačoj ligi na svetu i 15. u poslednjih 20 utakmica.

Srbin je sada šesti na večnoj listi po ovom parametru. Ispred njega su Rasel Vestbruk (198), Oskar Robertson (181), Medžik Džonson (138), Džejson Kid (107) i Lebron Džejms (106).

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a