DUŠKO IVANOVIĆ JE ZBOG OVOGA "POLUDEO"! Evo šta stoji iza isključenja iskusnog trenerskog "vuka" na meču Partizan - Crvena zvezda (VIDEO)

Novosti online

18. 02. 2023. u 00:22

TRENER Crvene zvezde - Duško Ivanović, isključen je sa polufinalnog meča Kupa Radivoja Koraća, u kom je njegov tim igrao sa najljućim gradskim rivalom - Partizanom,

ДУШКО ИВАНОВИЋ ЈЕ ЗБОГ ОВОГА ПОЛУДЕО! Ево шта стоји иза искључења искусног тренерског вука на мечу Партизан - Црвена звезда (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Zvezda je u spektakularnom meču u dvorani "Čair" savladala Partizan, a iskusni trenerski "vuk" podlegao je pod nabojem emocijama koje svaki okršaj ovih timova nosi sa sobom. Ivanović je nakon dve tehničke greške u kratkom vremenskom razmaku morao da napusti parket.

Košarkaška Srbija se pitala šta je dovelo do ovako burne reakcije Duška Ivanovića. A iza svega stoji to da je on nakon jedne sporne situacije strastveno prigovarao sudijama i to jer je smatrao da je Alen Smailagić napravio faul na Filipom Petruševim.

Tu situaciju pogledajte u priloženom video snimku:

Trener Crvene zvezde je nije mogao skrštenih ruku da gleda kako njegovim tim bije veliku bitku sa ljutim rivalom, pa je, koliko mu je to situacija dozvoljavala, iz tunela konstantno delio instrukciji svojim pulenima.

BONUS VIDEO: MILIONI ZA KOBIJEV DRES: Potraga za novim vlasnikom na aukciji u Njujorku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!