SKROMNOST MU NIJE JAČA STRANA - Lebron DŽejms: Najbolji sam košarkaš svih vremena

Tanjug

08. 02. 2023. u 11:40

KOŠARKAŠ Los Anđeles lejkersa Lebron Džejms izjavio je danas da smatra da je najbolji igrač svih vremena u NBA ligi, ali je dodao da će pustiti druge da donesu konačnu odluku, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

СКРОМНОСТ МУ НИЈЕ ЈАЧА СТРАНА - Леброн Џејмс: Најбољи сам кошаркаш свих времена

FOTO: AP

Džejms je postao najbolji strelac u istoriji NBA lige, pošto je u jutrošnjem porazu LA lejkersa od Oklahome 133:130 postigao 38 poena.

On je postigao ukupno 38.390 poena, a na listi najboljih strelaca NBA lige je prestigao legendarnog Karima Abdula Džabara sa 38.387 poena.

- Želim svima da zahvalim koji su bili sa mnom u poslednjih 20 godina. Hvala svima, jer ja ništa ne bih mogao da uradim bez vas. Hvala NBA, Adamu Silveru, Dejvidu Šternu... Hvala vam što ste mi dozvolili da budem deo nečega o čemu sam oduvek sanjao, rekao je Džejms na konferenciji za novinare posle meča.

On je rekord postavio u svojoj 20. sezoni u NBA ligi. Džejms je imao zanimljiv odgovor na pitanje novinara da li je najbolji igrač svih vremena.

- Pustiću druge da odluče ko je to, da razgovaraju o tome, to je dobra tema za ćaskanje. Odabrao bih sebe pre i protiv bilo koga ko je ikada igrao ovu igru, ali svako će imati svog favorita, svako će odlučiti za sebe. Znam šta sam donosio i šta donosim svake večeri, šta mogu da uradim na terenu. Uvek osećam da sam najbolji koji je ikada igrao ovu igru. Međutim, ima toliko velikih igrača i samo sam srećan što sam deo tog celog putovanja, zaključio je Džejms.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)