DRAGAN NIKOLIĆ PROSLAVIO PRVU POBEDU: Burno slavlje iskusnog trenera Mzt-a (VIDEO)

Novosti online

05. 02. 2023. u 09:10 >> 09:20

MZT je sinoć na svom terenu savladao favorizovanu Cedevita Olimpiju sa 79:74 i vratio se u borbu za opstanak u ABA ligi, a Gagi Nikolić je na specifičan način proslavio prvu pobedu od kad je preuzeo Makedonsku ekipu.

ДРАГАН НИКОЛИЋ ПРОСЛАВИО ПРВУ ПОБЕДУ: Бурно славље искусног тренера Мзт-а (ВИДЕО)

FOTO: Aba liga

Očigledno da skoro niko nije očekivao da Cedevita može da poklekne protiv Mzt-a, osim trenera Makedonske ekipe, koji je burno i sa puno emocija proslavio pobedu.

Gagi Nikolić je trijumf proslavio na zanimljiv način, on se okrenuo ka navijačima i sve ih digao na noge svojim povicima - ''Tooo'' i neverovatnim radovanjem.

Posle meča, na pres konferenciji otkrio je i da je ovaj trijumf nekome i posvetio.

- Zaslužili smo ovu pobedu i ranije, znate na koji meč aludiram, ali tada nismo imali sreće. Nadam se da će ova pobeda povećati naše samopouzdanje, da je to kraj naših slabih mečeva, i da će naši problemi biti manji. Pobedili smo jakog rivala, mnogo ja cenim rad mog kolege Golemca. Svoje pobede uvek posvećujem nekome, ali ovu pobedu posvećujem onome ko mi je dao podršku od prvog dana kada sam došao u klub - izjavio je Nikolić.

BONUS VIDEO: Crvena zvezda i Vojvodina - Siniši Mihajloviću u čast

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!