IVANOVIĆ PROTIV JOVANOVIĆA: Sadašnji na bivšeg

V. P.

04. 02. 2023. u 16:19

POVRATAK na jadransko polje prijaće Crvenoj zvezdi nakon četiri vezana poraza na evroligaškom. U današnjem duelu sa Igokeom u hali "Aleksandar Nikolić" (16.30) ima ulogu apsolutnog favorita.

ИВАНОВИЋ ПРОТИВ ЈОВАНОВИЋА: Садашњи на бившег

FOTO: M. Vukadinović

- Ekipa Igokee je dobar tim sa brojnim iskusnim i kvalitetnim igračima, mesto na tabeli nije u skladu sa onim šta taj tim može - smatra trener crveno-belih Duško Ivanović. - U međuvremenu su promenili trenera i tim će sigurno pozitivno reagovati. Igraće sa mnogo energije, htenja i želje. Na to moramo da odgovoramo na pravi način, da uhvatimo ritam i da dođemo do pobede u periodu u kom nismo imali vremena mnogo da treniramo i da radimo.

Najzanimljiviji aspekt ovog meča je trenerski duel, s obzirom na to da je na klupi Igokee Vladimir Jovanović, koga je Ivanović tokom sezone nasledio na klupi Zvezde.

- Sigurno da znamo o kakvom timu se radi, evroligaškom, sa najvišim mogućim ambicijama u svim takmičenjima - kaže Jovanović. - Na svom terenu su apsolutni favoriti, ne samo protiv nas nego protiv bilo kog protivnika. Naš cilj je da odigramo dobru košarku i pokušamo da ispravimo neke stvari koje nisu bile dobre. Ti porazi Zvezde u Evroligi ne menjaju sliku o Zvezdi, to je fenomenalan tim koji igra dobru košarku u oba pravca.

LAZAREVIĆ: NEĆE BITI LAKO

NAJVEĆI problem Zvezde je raspored, za šest dana odigrala je četiri meča.

- Neće biti lako, igramo protiv tima koji je kvalitetniji od pozicije na tabeli - kaže prvotimac crveno-belih Stefan Lazarević. - Novi trener uneće neke promene, zbog svega toga moramo da odigramo pametnu, čvrstu utakmicu i dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila pred put u Tel Aviv.

BONUS VIDEO - Spektakl u Areni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)