ZBUNIO SE I TV KOMENTATOR: Duško Ivanović je imao ovakav "nastup" posle debakla Zvezde protiv Virtusa

Novosti online

31. 01. 2023. u 23:02

CRVENA zvezda je doživela novi poraz u Evroligi, i to prilično bolan u 22. kolu, na gostovanju Virtusu, pa i ne čudi što je trener crveno-belih, Duško Ivanović, bio razočaran.

ЗБУНИО СЕ И ТВ КОМЕНТАТОР: Душко Ивановић је имао овакав наступ после дебакла Звезде против Виртуса

EuroleagueTV

Podsetimo, Crvena zvezda je krajem prošle sedmice izgubila od Partizana u neizvesnom meču, ali ničeg neizvesnog nije bilo u porazu Zvezde od Virtusa.

Posle te utakmice, strateg kluba s Malog Kalemegdana je za Evroliga TV rekao samo šest reči:

- Veoma loša utakmica, naročito u odbrani! - rekao je Ivanović i otišao odmah u svlačionicu, na šta je komentator Evroligine televizije konstatovao: "Ovo je bila najkraća izjava koju smo čuli cele sezone!".

Ivanovićev kolega, Serđo Skariolo, pohvalio je svoju ekipu i zbog odbrane, ali i zbog nesebičnosti u ofanzivnim akcijama:

- Definitivno smo dobro odigrali, naročito u odbrani. Bili smo i dobri i u napadu, ali nismo uvek završavali akcije kako treba, čak i posle nekih dobro izgrađenih pozicija. Imali smo dobru "zaštitu" reketa, dobri bili i u odbrani pik-en-rola, ali, onoliko asistencija (28) je stvarno mnogo značajno za ovaj uspeh - rekao je Skariolo.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri