ŽELJKO OBRADOVIĆ NAHVALIO MONAKO: Tim je izuzetno vođen od strane Saše, čestitam mu zbog svega što radi

Novosti online

04. 01. 2023. u 18:07

KOŠARKAŠI Partizan igraju sjajno u poslednje vreme, vezali su tri pobede u Evroligi. Priliku da nastave odličan niz imaće u četvrtak protiv Monaka. Očekivanja od duela sa Kneževima izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ НАХВАЛИО МОНАКО: Тим је изузетно вођен од стране Саше, честитам му због свега што ради

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Trofejni stručnjak imao je samo reči hvale za tim koji ima učinak 11-5 i njegovog trenera Sašu Obradovića.

- Nekako nam se stalno dešava da igramo protiv najboljih timova, ali to je Evroliga. Rekli smo da presudni kvalitet mora da bude odbrana i da mora uvek da se igra na najvišem nivou. Sada igramo protiv Monaka koji je još prošle sezone ušao u Top 8 i ispali su praktično na jednu loptu protiv Olimpijakosa za Fajnal for. Ove sezone pružaju još više, izuzetno su vođeni od strane Saše Obradovića i ovog puta mu čestitam zbog svega što radi sa klubom. Radi se o ekipi koja igra specifičnu košarku, kao i svi klubovi koji su u vrhu tabele. Što se tiče ofanzivnog skoka, takođe. Igraju dosta specifično, sa mnogo igre jedan na jedan, zbog čega je Monako u začelju po broju asistencija. Ali, to je opet kvalitet koji imaju njihovi kreatori, da mogu akcije da završe i sami. Ključ utakmice je da probamo čvrstom odbranom da zaustavimo njihove najbolje igrače, koji imaju taj kvalitet da igraju jedan na jedan, kako bismo došli do još jednog dobrog rezultata - rekao je Obradović.

Iraelski plejmejker Jam Madar je takođe otkrio šta on i saigrači treba da urade da bi došli u situaciju da trijumfuju.

- Monako je veoma dobar tim. Biće veoma teško, moramo da se pripremimo i na teren izađemo potpuno spremni. Oni imaju dva veoma dobra strelca protiv kojih moramo da odigramo dobro u defanzivi protiv njih. Potrebno je da kontrolišemo skok, njihove strelce i nastavimo sa dobrom igrom u odbrani i napadu, kao što smo to radili u poslednjih nekoliko utakmica - istakao je mladi plejmejker.

Podsetimo, utakmica Partizan - Monako se igra u četvrtak od 21 sat u "Areni".

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024