BAŠ JE "GLADAN": Novak Đoković kreće u juriš po sve ove rekorde

Novosti online

04. 01. 2023. u 15:47

NOVAK Đoković je stigao u Australiju iz koje je pre 11 meseci deportovan, želeći da kroz nastupe na ATP Adelajd, uvodnom turniru nove sezone, uhvati pravi zalet za svoj omiljeni grend slem, Australijan open. Ali, rešen je i da ispiše nove stranice istorije tenisa.

БАШ ЈЕ ГЛАДАН: Новак Ђоковић креће у јуриш по све ове рекорде

FOTO: Tanjug/AP

Nole je već oborio mnoge rekorde, neke od njih teško da će u skorije vreme biti nadmašeni, ali...

Ima još nekih koji mu "izmiču", a koje bi mogao da dostigne ako u 2023. zaigra na onaj način na koji to priželjkuju njegovi najveći navijači (čije maštaranja na temu iz tifo-pesme "Zgazi ih sve!" nisu neosnovana ako se uzme u obzir kako je Srbin odigrao u drugoj polovini 2022. godine).

"Novosti" su vam pripremile kratak spisak rekorda koje Novak juri, a koji pred najboljim srpskim, a po mnogima i najboljim svetskim, teniserom svih vremena - mogli uskoro da padnu.

Pogledajte i sami:

Podsetimo, nakon što je Novak Đoković pobedio u prvom kolu turnira u Adelajdu, danas je javnost saznala kada Nole igra meč protiv daleko boljeg rivala.

Osvajača 22 grend slem titule se, nakon učešća u Adelejdu, seli u Melburn, jer se tamo igra Australijan open, koji počinje 16. januara, a traje do 29.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije