"DABOGA DOŠLO JOŠ ŠEST VILDOZA I KAMPACA!" Svi pričaju o tome šta slavni Hrvat misli o pojačanjima Zvezde

Novosti online

25. 12. 2022. u 22:40

ČUVENI hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić imao je šta da kaže o dolascima Luke Vildoze i Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu, koji su izazvali mnogo pompe u ovdašnjoj, ali i regionalnoj košarkašjkoj javnosti.

ДАБОГА ДОШЛО ЈОШ ШЕСТ ВИЛДОЗА И КАМПАЦА! Сви причају о томе шта славни Хрват мисли о појачањима Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Iskusni plejmejker je bio upitan da prokomentariše izjavu Ace Petrovića da "regionalno takmičenje nema smisla" i imao je zanimljiv odgovor.

- Meni su smešne te priče. Dabogda došlo još šest Vildoza i Kampaca u ABA ligu, šta je loše u tome za naše igrače? Je li bolje igrati protiv Kampaca ili nekog igrača iz neke "žnj" ekipe. Ne vidim ništa loše u tome i uvek želite da igrate protiv najjačih. U krajnjoj liniji, koliko Zadar ima pobeda i je li dobio Zvezdu? Može se, samo treba posložiti stvari kako treba, prestati plakati, tražiti alibije i početi dizati vrednost svog kluba, igrača i onda će se kroz smisleni rad rezultati videti - rekao je Ukić za "Germanijak".

Ovaj 38-godišnjak trenutno igra za Split i to besplatno, a u toku je njegova čak 23. profesionalna sezonu u karijeri.

- Imao sam u glavi isti plan. Planirao sam da se vratim, samo nisam hteo da se obavezujem zato što nisam znao hoće li se u momentu kada sam mislio da se vratim, a to je bio period oko Nove godine, poklopiti moji i klupski interesi i da li ću ja njima biti potreban. Kada sam shvatio da trener Subotić, ekipa i klub žele da se vratim onda sam počeo da treniram sa njima jedno mesec dana, a inicijalni plan je bio da se kasnije priključim. Ali usled velikog broja povreda i nekih važnih utakmica koje su nam u ovom periodu, povratak se dogodio i ranije - zaključio je Ukić.

Podsetimo, Kampaco je danas debitovao za Zvezdu u pobedi nad čačanskim Borcem, a kako je igrao, možda najbolje svedoče snimci nekih od njegovih bravura koje su vam "Novosti" objavile.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati