PRED SRBIJA - ŠVAJCARSKA: Zvezda zove "delije" u akciju podrške Piksijevim "orlovima" za meč odluke na Svetskom prvenstvu

Novosti online

30. 11. 2022. u 16:23

SVETSKO prvenstvo u fudbalu je bez ikakve sumnje najveća sportska planetarna manifestacija. Ipak, pored toga igra se i najkvalitetnija evropska košarka. Crvena zvezda u petak igra meč Evrolige protiv Virtusa u Beogradu, a srpski klub je omogućio navijačima da ne ostanu uskraćeni za spektakl iz Katara, duel između Srbije i Švajcarske.

ПРЕД СРБИЈА - ШВАЈЦАРСКА: Звезда зове делије у акцију подршке Пиксијевим орловима за меч одлуке на Светском првенству

FOTO: KK Crvena zvezda

Naime, crveno-beli igraju od 18 sati, a da navijači ne bi morali da jure kućama kako bi gledali izabranike Dragana Stojkovića Piksija, to će moći da učine u hali "Aleksandar Nikolić".

Klub sa Malog Kalemegdana je u dvorani obezbedio prenos za sve koji dođu u nekadašnji "Pionir" i budu podrška ekipi Duška Ivanovića protiv Italijana.

Podsetimo, utakmica Srbija - Švajcarska igra se u petak od 20 sati, a "orlovima" je neophodan trijumf da bi prošli dalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IDEMO KORAK PO KORAK, OČEKUJE NAS VEOMA KVALITETAN TURNIR U PARIZU: Selektorka  Maljković u susret Olimpijskim igrama