MANIJAK U NBA DRESU: Otpušten košarkaš, niko nije mogao da veruje šta je radio ženama u klubu

Novosti online

30. 10. 2022. u 17:34

NBA liga je u situaciji u kojoj se dosad nije našla.

МАНИЈАК У НБА ДРЕСУ: Отпуштен кошаркаш, нико није могао да верује шта је радио женама у клубу

FOTO: Tanjug/AP

Veoma talentovani košarkaš Džoš Primo otpušten je iz San Antonio Sparsa svega nekoliko nedelja nakon potpisivanja milionskog ugovora.

Razlog?


Skidao se "do gole kože" pred raznim ženama zaposlenim u pomenutom klubu, javlja "ESPN".

Sparsi su objavili u petak da otpuštaju ovog 19-godišnjaka, kog su kao 12. pika na NBA draftu odabrali 2021, a trener Greg Popovič, koji je u njemu video potencijalnu novu zvezdu lige, odbio je da javno komentariše otkaz košarkašu.

Sam Primo se oglasio kratkim saopštenjem:

- Znam da ste svi iznenađnjeni ovim klupskim saopštenjem (o prekidu saradnje). Ja već neko vreme tražim pomoć kako bih se izborio s traumom koju sam preživeo i sada ću iskoristiti ovo vreme da da se fokusiram na popravljanje mog psihičkog stanja. Nadam se da ćemo o ovome moći da pričamo u budućnosti, kako bih pomogao i drugima koje je zadesio sličan problem. Voleo bih da sada poštujete moju privatnost - istakao je on.

Dve sedmice pre otpuštanja Prima, Sparsi su odlučili da s njim produže postojeći ugovor i na treći sezonu, što znači da mu je garantovana zarada od 4,1 milion dolara za aktuelni šampionat, a 200.000 dolara više i za onaj koji potom sledi.

Drugi NBA klubovi su, kako EPSN navodi, "zainteresovani za angažovanjem Džoša Prima, ali su im potrebni detalji celog slučaja kako bi bolje procenili situaciju".

Ono što je dosad "isplivalo u javnost" jeste da je jedna žena iz San Antonio Sparsa, pred kojom se Džoš Primo skinuo, to rekla svom advokatu, čime je otpočela pravna procedura koja je, potom, i dovela do prekida saradnje između ovog NBA kluba i talentovanog košarkaša.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju