ŠOKANTNE OPTUŽBE NA RAČUN SLOVENACA: Dončić i drugovi su pili do pet ujutru, zato su izgubili od Poljske

Novosti online

20. 09. 2022. u 08:03

ELIMINACIJA Srbije od Italije je iznenađenje, nešto malo manje izbacivanje Grčke od strane domaćina Nemačke, ali neuspeh Slovenije u sudaru sa Poljskom je senzacija.

ШОКАНТНЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН СЛОВЕНАЦА: Дончић и другови су пили до пет ујутру, зато су изгубили од Пољске

FIBA.Basketball

Luka Dončić i drugovi su izgubili od drugorazredne selekcije, a sada na videlo izlaze i pikanterije. Sajt "bhbasket.ba" izašao je u utorak u javnost sa veoma opipljivim informacijama prema kojima je košarkaška reprezentacija Slovenije bančila pred utakmicu četvrtfinala Evrobasketa.

Naime, pomenuti medij se poziva na svoja saznanja iz Berlina i tvrdi da su Slovenci noć pred utakmicu sa Poljacima pijančili do pet ujutru.

- Mamurni od pića i ića, "zmajčeki" su izašli na megdan "napaljenoj" i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Proveli su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo petnaestak sati pre veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč - stoji u tekstu.

Dončiću i drugovima je teško pao poraz, as Dalasa je preuzeo krivicu za neuspeh na sebe, selektor je ostao na klupi, ali posle ovih informacija pitanje je šta će se desiti u Sloveniji.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)