LUKA DONČIĆ NAVUKAO SLOVENCE NA MITRA MIRIĆA: Šou u busu "zmajčeka"! Grme srpski narodnjaci (VIDEO)

Novosti online

09. 09. 2022. u 16:45

KOŠARKAŠKA reprezentacija Slovenije na krilima nestvarnog Luke Dončića koji je ubacio 47 poena ostvarila je važan trijumf na Evrobasketu savladavši Francusku rezultatom 88:82. A posebno zanimljive scene dolaze iz autobusa "zmajčeka" gde je bilo i te kako veselo, a naravno, tamo gde je veselje tu je i srpski melos.

ЛУКА ДОНЧИЋ НАВУКАО СЛОВЕНЦЕ НА МИТРА МИРИЋА: Шоу у бусу змајчека! Грме српски народњаци (ВИДЕО)

FOTO: Ptintskrin

Naime, na putu za povratak u hotel u Kelnu gde su smešteni, Slovenci su snimnjeni kako skaču i "ljuljaju" autobus, a neko od članova stručnog štaba poveo je navijanje koje se često može čuti i u Srbiji: "Dajte Francuze da se igramo, igramo", orilo se autobusom.

A onda se iz zadnjeg dela gde je bio Luka Dončić, začuo dobro poznati srpski narodnjak Mitar Mirić, koji je pod uticajem najboljeg košarkaša Slovenije postao jedan od omiljenih muzičkih izvođača u ovoj nacionalnoj selekciji.

- Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine - pevali su Slovenci dok su odlazili u hotel u Kelnu, odakle su dan kasnije avionom otputovali u Berlin pošto su ponovo imali problema sa prevozom.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu